Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle betingelser angående leveranser:

Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bisettelser/begravelser. Ved leveringer til firmaadresse blir din blomsterhilsen levert innenfor alminnelig åpningstid.

Vi har utkjøringer mandag-lørdag på adresser i Harstad, mellom Kilbotn i sør og Kasfjord samt Tennvassåsen i nord. (Postnummer mellom 9402 og 9415). Bestillingfrist for leveranser i dette området er kl 10.00 samme dag som blomsten ønskes levert.

Blomsterbestillinger for levering til begravelser og bisettelser har bestillingsfrist kl 13.00 dagen før sermonien finner sted.

Søndager og helligdager kan vi dessverre ikke levere blomster.

Produkter:

Våre dekoratører ønsker alltid å benytte seg av de fineste og ferskeste råvarene. På grunn av sesong og tilgjengelighet kan produktene dermed avvike noe fra bildet. Dette kan gjelde både blomstersorter, fargetoner og krukker.

Dersom ikke annet spesifiseres, vil vi lage sorgbinderiet i samme fargetema som nærmeste pårørende har valgt på blomstene.

Betaling:

Alle våre priser er oppgitt inklusive merverdiavgift. I tillegg til blomsterprisene kommer frakt. Ved levering av flere antall av samme produkt til samme leveringsadresse vil ekstra fraktkostnader kunne påløpe.

Sikkerhet:

Alle kredittkortbetalinger  håndteres av et anerkjent og trygt e-handelsfirma og sikkerheten når du betaler på vår nettside er av høyeste kvalitet. På denne måten kan du være tryggere for dine personlige opplysninger enn bestillinger via telefon/faks.

NB! Du må være 18 år eller eldre for å gjøre en bestilling hos oss.